Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ θέλει… μεζέ από το πτώμα του ΠΑΣΟΚ!

«Συντροφικά μαχαιρώματα» μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και των -πάλαι ποτέ- «δημοκρατικών δυνάμεων» προκάλεσε η επέτειος ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ. Έτσι, πέρα από το ΣΥΡΙΖΑ, που διοργάνωσε ειδική εκδήλωση… νοσταλγίας του «παλιού καλού ΠΑΣΟΚ», με ανδρεοπαπανδρεϊκά  συνθήματα του τύπου «Εθνική Ανεξαρτησία-Λαϊκή Κυριαρχία-Κοινωνική Απελευθέρωση», στο χορό μπήκε και το σταλινικό απολίθωμα (ΚΚΕ), το οποίο βρίσκει πως το «παλιό καλό ΠΑΣΟΚ» είχε και «ριζοσπαστικά συνθήματα», που όμως τα… εγκατέλειψε.

Να η σχετική δήλωση του εκπροσώπου τύπου του σταλινικού ΚΚΕ:

«Ο τσακωμός των ηγεσιών ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος είναι σήμερα περισσότερο ΠΑΣΟΚ είναι δικό τους θέμα. Ωστόσο δεν διάλεξαν την κατάλληλη ημερομηνία. Γιατί η διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, ανεξάρτητα πόσο την πίστευαν οι εμπνευστές της, είχε και ριζοσπαστικά συνθήματα, όπως όχι στην ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ, που οι μετέπειτα κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και σήμερα οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν ρίξει στον κάλαθο των αχρήστων».

Το συμπέρασμα απ’ αυτούς τους σκυλοκαυγάδες είναι ένα: πως από τη μάχη χαρακωμάτων η αριστερά το ’ριξε στη σκύλευση πτωμάτων…